Ciutat

Accions judicials de la Crida contra el contracte de Smatsa

Operaris d’SMATSA netegen la plaça del Treball
Operaris d’Smatsa netegen la plaça del Treball / LLUÍS FRANCO

La Crida emprendrà accions judicials contra l’Ajuntament per anul·lar el contracte amb Smatsa, l’empresa concessionària de la neteja viària i la recollida de residus de la ciutat. El grup municipal denuncia que el Govern “té un tracte a favor amb l’empresa” i no està fiscalitzant els serveis que presta. És per això que durà a davant de la justícia el cas.

El grup municipal anticapitalista exposa que el PSC “bloqueja” l’eina que té l’Ajuntament per a controlar si l’empresa compleix, o no, els serveis per als quals se li paga. El mecanisme és la Instrucció Tècnica de Facturació.

Un altre motiu pel qual consideren que el contracte hauria de ser nul és la seva vigència. Sostenen que hauria de ser, com a màxim, de 4 anys, i no de 15 anys, com ho és actualment. També denuncien que s’han fraccionat” amb traïdoria”  les liquidacions que ha de pagar Smatsa a l’Ajuntament dels anys 2015 i 2016.

Comentaris
To Top