Publicitat
Diners

El Banc Sabadell atorga un préstec sostenible de 200 milions a Puig

César González-Bueno, CEO del Banc Sabadell

El Banc Sabadell (BS) ha concedit un préstec de 200 milions d’euros a Puig, companyia de bellesa i moda. És una operació de finançament sostenible vinculada a l’evolució de dos indicadors mediambientals: emissions directes i emissions indirectes generades per l’electricitat comprada i consumida.

Amb aquest crèdit, Puig avança en la seva transició cap a un model de negoci més sostenible, potenciant la creació de valor compartit i tenint en compte els impactes ambientals de la seva activitat.

Segons César González-Bueno, CEO del BS, “aquesta operació encaixa perfectament en la nostra decidida vocació d’estar al costat dels nostres clients en la seva contribució a un horitzó millor per a tots”.

Publicitat
Comentaris
To Top