Publicitat
Ciutat

La rehabilitació integral del Poliesportiu Nostra Llar, a principis de 2022

Poliesportiu Artèxtil Nostra Llar
Poliesportiu Artèxtil de Nostra Llar / Lluís Franco

El poliesportiu Nostra Llar hauria d’estar rehabilitat integralment a principis de l’any 2022, després de llargues reivindicacions veïnals. L’Ajuntament ha aprovat impulsar-hi una sèrie de millores, que han de reactivar-hi les activitats esportives i socials. El conjunt d’actuacions tenen reservat un pressupost de 600.000 euros.

Les principals obres de rehabilitació de l’equipament són la creació de nous vestuaris, d’una oficina, d’una sala polivalent i d’un bar; la substitució de la coberta d’uralita –material altament tòxic quan es degrada–; la construcció de graderies; la reforma i l’ampliació de l’edifici que hi ha al costat de la pista; la posada a punt de l’espai per a practicar l’hoquei patins, amb nou paviment i solera i el canvi de tanques; i la renovació del perímetre exterior al llarg del front del carrer de Bradford.

Són un conjunt d’actuacions que, segons ha recalcat el portaveu del govern municipal, Pol Gibert, tenen l’objectiu de renovar completament l’equipament sense que perdi el caràcter “històric”.

La rehabilitació del poliesportiu es va desencallar en una reunió entre veïns i l’alcaldessa a finals de 2019. El calendari amb què treballa ara l’Ajuntament preveu que, després de l’aprovació del projecte, les obres es puguin licitar el mes de novembre de 2021. Per tant, podrien començar el desembre i haurien de durar tres mesos. El poliesportiu podria estar enllestit el mes de febrer de 2022.

El nou Passeig, aprovat

El projecte per al nou Passeig, que el Govern va presentar a principis de juliol, també ha estat aprovat. Tal com va recollir aquest diari, s’hi invertiran 1,2 milions d’euros perquè l’espai guanyi 580 metres quadrats de verd, amb una quarantena d’arbres nous, a més de brolladors i cortines d’aigua i 28 bancs nous. Està previst que les obres acabin a finals de 2022.

Publicitat
Comentaris
To Top