Diners

Pujol Clima, especialista en instal·lacions energètiques, estrena dependències

Pujol Clima és experta en la instal·lació de plaques solars (CEDIDA)

Pujol Clima, firma sabadellenca especialitzada en instal·lacions energètiques i el seu manteniment, ha estrenat dependències al carrer Louis Braille, 19, local, que li permetran donar resposta al seu creixement i millorar el servei als clients.

Pujol Clima ofereix solucions eficients i de qualitat en l’àmbit de l’energia a empreses i particulars, mitjançant un equip de tècnics altament qualificat en la instal·lació i manteniment d’equips d’aire condicionat, calefacció, calderes, escalfadors, termòstats, plaques solars, biotèrmia…

Amb les noves instal·lacions de Castellarnau, Pujol Clima dóna un salt qualitatiu important, consolidant-se entre les principals firmes del sector a la demarcació i com a referent a nivell vallesà i català.

A banda d’una millor localització, que li permetrà captar nous clients, l’empresa incrementa la superfície d’atenció al públic i d’exhibició i demostració de productes i serveis.

Experta en tots els àmbits de l’energia, Pujol Clima s’està especialitzant en aerotèrmia, energia tèrmica que s’extreu de l’aire. Aquesta tecnologia vol convertir-la en un servei tan important com el sòl radiant o l’aire condicionat.

L’èxit de l’empresa es basa en un servei acurat, un exhaustiu control de qualitat i una excel·lent assistència tècnica, des de la instal·lació fins al manteniment preventiu.

Comentaris
To Top