Publicitat
Ciutat

Moren 7 persones per Covid en una setmana al Taulí, que activa el Frontal pels nous casos

La cinquena onada no dona treva a l’Hospital Parc Taulí tot i la disminució de pacients de Covid-19 en planta

Professionals del Taulí, al Frontal Gran Via aquest dijous, donant la volta a un pacient ingressat a l’UCI per coronavirus / VICTÒRIA ROVIRA

La cinquena onada no dona treva a l’Hospital Parc Taulí tot i la disminució de pacients de Covid-19 en planta. Ara n’hi ha 87, mentre que fa una setmana el nombre de pacients superava el centenar per primera vegada en tres mesos. Així i tot, el que més preocupa són els malalts crítics. A les UCI hi ha 28 persones, tres més que la setmana passada. Es tracta de les xifres més altes a l’UCI des de finals d’abril, similars a les de març d’aquest any o octubre de l’any passat. Així mateix, s’ha hagut de lamentar la mort de set persones per coronavirus la darrera setmana. No hi havia una xifra semblant des de finals del mes d’abril.

Indicadors com la quarta onada

Malgrat que a Sabadell la xifra de persones de més de 16 anys vacunades amb la pauta completa arriba al 68%, els indicadors són molt semblants a la quarta onada de l’abril, on hi havia menys del 10% de la població amb les dues dosis de Pfizer, Moderna o AstraZeneca, o la monodosi de Janssen.

D’altra banda, l’Hospital Parc Taulí ha tornat a reobrir una part del Frontal Gran Via, on s’han habilitat una trentena de llits per a pacients Covid en situació crítica. La cinquena onada va de baixada, però els hospitals encara segueixen molt tensats.

Publicitat
Comentaris
To Top