Publicitat
ESPORTS

Coch: “Estaria encantat de portar el braçalet”

Coch, celebrant el triomf davant L’Hospitalet / CEDIDA

És un dels jugadors més veterans al vestidor del Centre d’Esports Sabadell. Enguany, Aleix Coch, i Óscar Rubio seran els dos jugadors que vestiran per cinquena temporada la samarreta arlequinada: “Estic molt bé i em sento com a casa. Aquest club és molt familiar”, explica el central tarragoní.

En una temporada en què el descens a la Primera RFEF va provocar una revolució posant punt final al cicle Olot-Marbella-Miranda de Ebro, Coch està destinat a ser un dels pals de paller del nou CE Sabadell en el camí de retorn a la Lliga Smartbank, no només al vestidor sinó també sobre el terreny de joc: “Quan hi siguin tots els companys, farem una votació. Si torno a sortir jo, estaré encantat de poder portar el braçalet del Centre d’Esports a tots els camps, intentant fer-ho el millor possible perquè la gent se senti orgullosa”, assegura el ‘4’ arlequinat.

De cara a la nova temporada, Coch és molt ambiciós en l’aspecte col·lectiu i espera que el mes de maig del 2022 torni a ser un moment històric per a l’entitat quan comenta que “No vull jugar-me-la a dir noms d’equips que estiguin a dalt, perquè això mai se sap del cert. Però el que sí que puc dir és que ens centrarem en nosaltres mateixos, sent molt competitius i lluitant de tres en tres. Si ho fem, estarem en el camí correcte”.

En l’aspecte personal, desitja poder “competir al nivell que puc donar”, que ben bé es podria assemblar al que va exhibir fa dues temporades, la de l’ascens, en què Coch va posar la cirereta marcant el momentani 1 a 1 davant el Barça B a la final del play-off.

Amb l’Europa, 200 arlequinats

Demà dimecres (10 h), disset mesos després, els jugadors del Centre d’Esports Sabadell tornaran a sentir l’alè de l’afició, coincidint amb el segon amistós, el primer amb públic, davant l’Europa a Sant Oleguer. Ahir dilluns, desenes de socis es van acostar fins a les oficines de la Nova Creu Alta per aconseguir una de les 200 entrades. Plogui, nevi o faci sol, tornarà a escenificar-se la comunió entre equip i afició.

Publicitat
Comentaris
To Top