ESPORTS

Jacobo González i Alfred Planas són presentats oficialment

Les noves incorporacions del Centre d'Esports posant a la Nova Creu Alta | LL Franco

Nou dia de presentacions en el CE Sabadell. Avui ha estat el torn de Jacobo González i Alfred Planas, dos extrems de gran verticalitat que arriben per a reforçar l’atac de l’equip dirigit per Antonio Hidalgo.

L’acte s’ha celebrat a la Nova Creu Alta, concretament a la sala de premsa, amb la presència de tots dos jugadors, el director esportiu José Manzanera i el representant de la Escola de Futbol de Sabadell, Lino Gutiérrez, qui ha tingut la primera paraula i ha aprofitat per a agrair la invitació, donar la benvinguda als nous futbolistes i desitjar-los èxits.

A continuació, ha estat el torn de José Manzanera que també ha volgut transmetre’ls als jugadors bones sensacions en les seves primeres hores com arlequinats. Posteriorment, el director esportiu ha volgut transmetre amb total sinceritat el que pretén el club en incorporar un nombre considerat de jugadors: “Volem que tots els jugadors ens donin grans alegries, ja que estem en un any molt difícil i ens enfrontem a un gran repte en el qual treballem dia a dia”.

A més, Manzanera s’ha mostrat molt pròxim amb tots dos jugadors i ha volgut resumir el que ha estat el tràmit d’aquestes incorporacions. “Jacobo és un jugador que conec fa molt temps, va fer tot el possible per a desbloquejar el teu traspàs i òbviament vull agrair al Tenerife que li ha permès sortir, però sobretot a ell, que des del primer contacte es va mostrar amb ganes de venir”, ha opinat sobre el madrileny. “A Alfred també ho conec des de fa un temps i quan ens vam posar a analitzar quin perfil de jugador necessitàvem, no vam dubtar en telefonar-ho a ell, a qui li va semblar en tot moment bona idea tornar a casa, a Catalunya”.

El dirigent ha deixat clar que no pot donar noms però que “la finestra de negociacions no està tancada” i que “estan d’acord amb Hidalgo en que falta gent en la zona defensiva a causa de la desafortunada lesió de Iago”. Posteriorment i per a finalitzar, els nous fitxatges del Sabadell han donat les seves primeres declaracions a la premsa i, evidentment, s’han mostrat amb gran il·lusió de poder estar en la capital vallesana.

Jacobo per la seva part ha volgut ser molt categòric i ha aclarit que “tenia molt clar que volia arribar al Sabadell” i que li ha semblat “molt fàcil venir a Sabadell gràcies al gran projecte que es planeja”. “És molt important començar bé i a partir d’aquí veure com es va donant l’any”. “Sóc un jugador que puc aportar molta verticalitat i velocitat. Faré tot el possible per a donar el millor de mi, entendre i dur a terme el que l’Hidalgo em demani, qui sap expressar-se molt bé de forma molt pròxima a nosaltres, els jugadors”, ha sentenciat.

Pel seu costat, Alfred Planas s’ha mostrat molt d’acord amb el seu nou company, es veu com un jugador “molt similar a Jacobo” i està molt content per la rebuda del cos tècnic, que “fa tot molt més senzill i cerca extreure el màxim de nosaltres”.

Comentaris
To Top