Diners

IDP s’adjudica el projecte del nou Centre Ambiental de la Comarca de Pamplona

IDP s'ubica a la Torre Millenium ( CEDIDA)

IDP s’ha adjudicat el contracte d’assistència tècnica del projecte i construcció del Centre Ambiental de la Comarca de Pamplona (Navarra), ubicat al terme municipal de Noain-Vall d’Elorz.

L’enginyeria sabadellenca ha rebut la confiança de l’empresa Serveis de la Comarca de Pamplona (SCPSA), adscrita a la Mancomunitat de la Comarca de Pamplona, que integren 50 municipis (amb una població de 379.000 habitants) i responsable dels serveis públics d’abastiment d’aigua i gestió de residus.

IDP farà l’assistència tècnica a la direcció de la redacció del projecte, la direcció d’obra i la posada en marxa del nou Centre Ambiental de la Comarca de Pamplona, que disposarà d’una instal·lació polivalent, integrada i flexible, composta per una instal·lació de tractament mecànic per a la fracció RESTO i envasos (per una entrada de 65.000 tones/any), una instal·lació per al tractament biològic de la matèria orgànica (per una entrada de 65.000 tones/any), una instal·lació per al tractament de fusta (per una entrada de 6.500 tones/any), una instal·lació per al aprofitament de biogàs (biometà)…

IDP, enginyeria multidisciplinar experta en medi ambient, aplicarà la metodologia BIM (Building Information Modeling), que permet dissenyar, projectar, organitzar i gestionar la informació del projecte en un model únic i parametritzat.

Publicitat
Comentaris
To Top