Oci i cultura

L’agost en caravana de Carles Belda: més que vacances, concerts per tot el territori

Carles Belda (Sabadell, 1972) marxa aquest agost en unes vacances peculiars. I és que està recorrent bona part del territori, però ho fa de concert en concert. El músic folk i glossador sabadellenc va arrencar el dia 5 a Manlleu (Osona), on va actuar amb Marc Serrats a l’Embarcador. La mateixa parella es va traslladar l’endemà a la Cooperativa de Sant Pere de Torelló.

Una setmana més tard, ahir, dia 13 d’agost, va oferir el seu espectacle Bestiari, juntament amb Gemma Abrié i el Manu Sabaté. Va ser a Cardedeu (Vallès Oriental). Avui, actuarà (en aquesta ocasió, ho farà tot sol) en una ballada al Lluçanès, mentre que demà, dia 15, s’ajunta amb el Conjunt Badabadoc a La Molina (Cerdanya). Un dia més tard, el 16, actuarà a la Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent, per fer-hi el Romanç de les Històries Naturals, basat en l’obra de Joan Perucho.

El dimecres 18 torna a oferir el Bestiari al Vendrell (Penedès), de la mà igualment de Gemma Abrié i Manu Sabaté. El dia 20 serà a la Trobadeta d’acordionistes a Bausen (Aran-Occitània), mentre que el 27 torna a pujar a l’escenari amb Marc Serrats a Tornabous (Urgell). El dia 28 farà el mateix amb Joan Garriga a la Baronia de Rialb (Noguera), i tanca el mes d’agost el dia 29, diumenge, amb el Conjunt Badabadoc a Sant Hilari Sacalm (la Selva).

Comentaris
To Top