Ciutat

Ràdio Sabadell vol créixer a noves plataformes

L’emissora municipal celebrarà el seu vintè aniversari aquesta temporada

L'estudi 1 de Ràdio Sabadell / ROGER BENET

Sense perdre l’essència que l’ha fet créixer, però amb tota la convicció que cal explorar nous camins. Així enfoca Ràdio Sabadell la nova temporada que ha començat aquest dimarts i al llarg de la qual celebrarà el seu vintè aniversari. La principal novetat de la graella és que tot s’avança una hora, començant ara a les 8 h amb El Cafè de la Ràdio de Mireia Sans. Així es vol reforçar la franja matinal de més audiència perquè “és una hora en què en l’àmbit informatiu la ràdio hi té molt a dir per posar-se en marxa al costat de la ciutat”, explica el cap d’Antena, Sergi Garcés. Es mantenen els principals programes i de cara a Nadal se’n volen estrenar tres: un de teatre i dos d’entreteniment, un dels quals a partir de la filosofia.

Garcés subratlla que aquest any “hem de seguir apostant per diferents plataformes, amb productes de més imatge”. El camí de l’audiovisual a Ràdio Sabadell l’han iniciat els periodistes d’esports, amb retransmissions de partits a la plataforma de retransmissió per internet Twitch, i el responsable de l’emissora creu que el format es pot exportar a programes especials que es puguin fer des de les àrees d’informatius o d’entreteniment.

Tanmateix, anar més enllà de la ràdio també preveu oferir diferents podcasts. Segons el cap d’Antena, serien programes específics, ja que “no cal que siguin la recuperació del contingut de l’antena”. A diferència de la temporada passada, aquesta arrencarà amb la màxima presencialitat possible tant de periodistes com de col·laboradors.

Vint anys

El pròxim 1 d’octubre, Ràdio Sabadell celebrarà el seu vintè aniversari. La celebració es farà al llarg de tota la temporada amb la participació de tots els programes de la casa. Sergi Garcés explica que al llarg de l’any “volem acostar la ràdio a la gent sortint al carrer, anant als barris”.

Publicitat
Comentaris
To Top