Ciutat

Farrés visita les obres del carrer de la Indústria: “Pacificar és una línia estratègica del Govern”

Les obres del carrer de la Indústria (Centre) avancen al ritme previst una setmana després de començar. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha visitat els treballs aquest dijous, que consisteixen en transformar el primer tram en prioritat per a vianants, i ha remarcat que “pacificar és una línia estratègica del Govern”.

Les obres del carrer Indústria, aquest dijous / LLUÍS FRANCO

En aquest sentit, després de les obres al carrer Indústria, entre Sant Joan i Sant Llorenç, Farrés ha apuntat que es procedirà a fer una actuació similar al voltant de les escoles Samuntada (la Creu Alta), Sant Julià (Sant Julià) i Joaquim Blume (Sol i Padrís) abans que s’acabi el mandat. L’alcaldessa defensa aquestes actuacions perquè “ens ajuden a recuperar espais per vianants i especialment en entorns escolars perquè poden sortir amb absoluta seguretat”.

Durant els primers dies dels treballs s’estan fent les feines que comporten més soroll amb l’objectiu de reduir-lo tant com es pugui un cop hagi començat el curs.

Deixar enrere els carrers grisos

Farrés ha posat el carrer de la Indústria com a exemple del pas que es vol fer per “fugir del concepte de ciutat grisa”, molt característic dels anys noranta, “i ara veiem que no només va ser un error sinó que hi hem de donar la volta”, amb un urbanisme “molt més tou i verd”. Un canvi que suposa invertir més en manteniment, però que alhora permet als ciutadans tenir una millor qualitat de vida.

Després de visitar les obres amb la premsa, l’alcaldessa, acompanyada de la regidora d’Urbanisme, Mar Molina, i altres membres del consistori han presentat el projecte als veïns.

Comencen les obres per transformar el carrer de la Indústria

Comentaris
To Top