Ciutat

ERC vol donar una ajuda econòmica a les entitats de cultura popular

/ LLUÍS FRANCO

El grup municipal d’ERC ha proposat al Govern de l’Ajuntament de Sabadell atorgar una ajuda econòmica a les entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat. La primera força de l’oposició ha preguntat formalment al consistori si hi ha romanents de Festa Major que poguessin servir per aquesta finalitat.

Els republicans aposten per una convocatòria d’ajuts extraordinària a la qual es puguin adherir totes les colles que vulguin i creuen que pot ser “una via de suport institucional a una manifestació cultural afectada de manera particular per la crisi de la Covid”, segons expliquen en un comunicat.

Pel portaveu d’ERC a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez, “la pandèmia ha fet molt mal en tots els sentits, també en l’econòmic, a les entitats de cultura tradicional i popular locals, i la institució els deu un agraïment i un cop de mà”.

Segons la regidora Glòria Llobet, a les entitats de cultura popular i tradicional sabadellenques se les ha d’ajudar perquè “totes mantenen vives les nostres arrels, representen la ciutat i la projecten enfora”. I afegeix que aquest any “sort n’hem tingut: les colles han estat l’ànima i l’esquelet d’una festa que el govern municipal no ha volgut fer major”.

Comentaris
To Top