Publicitat
Ciutat

Una nova plaga de xinxes torna a un bloc de pisos del barri dels Merinals

/ LL.F.

Una nova plaga de xinxes ha tornat a afectar un bloc de pisos del carrer del Tíbet, al barri dels Merinals, segons han denunciat els veïns afectats i ha confirmat l'Ajuntament de Sabadell. Es tracta del segon cop que es produeix aquesta situació al mateix edifici, que s'hauria originat a l'immoble d'una persona que pateix síndrome de Diògenes i està tutelat per la Fundació de Malalts Mentals de Catalunya.

El regidor de Districte, Eloi Cortés, assegura que durant els últims dies "s'ha fet una tasca intensiva per retirar de forma immediata objectes que puguin estar infestats i que es deixin a la via pública". Dijous es va fer el buidatge del pis on s'hauria originat la plaga i la setmana vinent es farà la desinfecció. 

Imatge durant el buidatge del pis on es va originar la plaga / CEDIDA

Els veïns del bloc, però, reclamen que l'Ajuntament se n'encarregui també de les zones comunes: "És un problema de salut pública, la comunitat està infestada", expressen diversos afectats al D.S. Segons han informat, han detectat xinxes a altres immobles del bloc. 

D'altra banda, demanen que els serveis socials s'encarreguin del cas del veí. Fonts municipals sostenen que "s'està fent l'acompanyament necessari" a aquesta persona.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top