Ciutat

El Taulí rep un premi per un projecte que redueix el risc mèdic dels pacients

Selvas i Torralbas, recollint el premi / CEDIDA

L’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí ha estat guardonat amb el V premi Risck Management SHAM 2021 en la categoria de Reducció del Risc Mèdic pel projecte SELTO. L’organització ha rebut un guardó de 5.000 euros.

Jordi Torralbas (Salut Mental) i Montserrat Selvas (Pediatria) han desenvolupat un sistema innovador de protecció dels reservoris venosos subcutanis (RVS) en la població infantil i juvenil. Són elements que s’implanten en els pacients quan necessiten un accés vascular continu per rebre els tractaments.

Un dels objectius de SELTO és que les persones que porten aquests reservoris puguin desenvolupar les activitats del dia a dia sense patir igual que s’incrementa la seva sensació de seguretat. El projecte també compta amb una subvenció de la fundació Barnola-Vallribera i del programa PERIS de la Generalitat.

Comentaris
To Top