Ciutat

Decomissades 600 plantes de marihuana en un local de la Creu de Barberà

Imatge de les plantes decomissades a un local de la Creu de Barberà / POLICIA SABADELL

Nou decomís de plantes de marihuana a Sabadell. Aquest cop, la Policia Municipal n’ha desmantellat 600 aquest matí en un local del carrer de la Saboneria, al barri de la Creu de Barberà. En l’actuació, s’ha imputat una persona per un delicte contra la salut pública. En l’operació han participat dues unitats del cos policial.

A més de la plantació, els agents han descobert que hi havia defraudació elèctrica, fet que s’ha notificat a la companyia responsable. Dit això, el decomís de les plantes ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana, que ha posat en avís la policia sobre la possibilitat que s’estigués fent aquesta activitat a la zona. L’actuació se suma a l’efectuada ahir a un habitatge del barri de la Plana del Pintor, on la Policia Municipal va decomissar 200 plantes i material divers.

Comentaris
To Top