Ciutat

Farrés vol que Sabadell guanyi incidència: “Necessitem teixir complicitats”

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, referma la voluntat que la ciutat tingui més incidència a l’hora de prendre decisions que afecten el municipi. El Teatre Principal ha acollit aquest dimarts la primera reunió presencial de la direcció de l’Associació Àmbit B-30, que agrupa municipis com Sabadell, Terrassa, Sant Cugat, Mollet i Martorell.

Reunió de l’Àmbit B-30 al Teatre Principal / CEDIDA

“Necessitem teixir complicitats entre agents econòmics, administracions públiques i generadors de coneixement i d’innovació per competir en un món global”, ha dit Farrés, remarcant la importància de disposar d’espais com l’Àmbit B-30 o el recent constituït Arc Metropolità per tenir més veu i vot sobre les decisions que afecten Sabadell, ja sigui en matèria de mobilitat, economia o habitatge, entre altres.

Farrés, vicepresidenta de l’Àmbit B-30, ha posat aquesta associació d’exemple de la importància “de la concentració territorial i de la suma d’esforços per assolir objectius compartits”.

El president d’aquesta entitat, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha destacat que des d’aquesta agrupació de municipis es vol “fer sentir la nostra veu i representar els interessos de tots els agents que formen part del nostre territori”. En aquests moments, l’Àmbit B-30 se centra en “maximitzar esforços” per impulsar la reactivació econòmica sostenible, acompanyada de la investigació i la innovació i que ajudi a generar llocs de treball.

La reunió celebrada a Sabadell ha estat la primera presencial de la Comissió Executiva de l’associació des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19. A part de l’Ajuntament de Sabadell hi han participat els alcaldes i representants de Mollet, Santa Perpètua, Sant Cugat, Martorell, la Cambra de Comerç de Sabadell, Comissions Obreres, la Fundació per la Indústria i la UAB.

Comentaris
To Top