Ciutat

Ofrena floral i descoberta d’una placa commemorativa a la plaça dels Avis i les Àvies de Sabadell

Aquest migdia ha tingut lloc l’ofrena floral davant del monument de la plaça dels Avis i les Àvies de Sabadell, en el marc de la Festa Gran i del Dia Internacional de la Gent Gran, que va tenir lloc el passat 1 d’octubre. Enguany, a més, s’ha descobert una placa al monument, en reconeixement del paper social dels avis i àvies per la seva resiliència durant la pandèmia.

Imatge de l’ofrena florar i la placa commemorativa al monument de la plaça dels Avis i les Àvies / LLUÍS FRANCO

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la presidenta de la Coordinadora d’Entitats de Gent Gran de Sabadell, Rosa Mota, han sigut les responsables de descobrir la placa commemorativa. Prop d’una vintena de persones han assistit a l’acte, que es du a terme any rere any per aquestes dates.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i la presidenta de la Coordinadora d’Entitats de Gent Gran de Sabadell, Mar Moya, descobrint la placa / LLUÍS FRANCO

Dit això, les activitats de la Festa Gran es perllongaran fins al 6 d’octubre, amb cinefòrums, activitats físiques dirigides, xerrades i espectacles musicals, entre altres. La Festa Gran l’organitza l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de la Coordinadora de Casals i Entitats de Gent Gran de Sabadell, la Creu Roja, la Fundació Amics de la Gent Gran, Vimusa, l’Espai Cultura de la fundació 1859 Caixa Sabadell i l’ONG Descartados.

El proper ple municipal d’octubre, que se celebra demà, debatrà el retorn de les vacances per la gent gran, després que hagin quedat anul·lades per la situació epidemiològica. Així ho ha avançat Farrés durant la presentació de la Festa Gran el passat dijous 30 de setembre.

La Festa Gran de Sabadell reivindica la fortalesa de la gent gran durant la pandèmia

Comentaris
To Top