Ciutat

L’institut Sabadell, destacat pels seus coneixements financers

Alumnes de l'institut Sabadell que han participat en el concurs, juntament amb el delegat del Banc d'Espanya, Lluís Expósito

Els alumnes de l’institut Sabadell han estat mesos competint en concurs Finanzas para todos, on es plantegen múltiples reptes financers. Hi han participat més d’un miler de centres educatius d’Espanya. Tan destacat ha estat el paper dels estudiants de la ciutat, que el president de la sucursal barcelonina del Banc d’Espanya, Lluís Expósito, va ser al centre educatiu de la ciutat, per auditar la semifinal de les proves.

La setmana passada, els estudiants van competir contra el Colegio Sagrado Corazón fundació Spínola de Cáceres. Després de més d’una hora amb el marcador equilibrat, el centre extremeny va acabar aconseguint la victòria de forma molt ajustada. Finalment, ha estat el Colegio Santísima Trinidad, de Plasencia, l’institut que s’ha endut el concurs.

Finanzas para todos és un concurs organitzat pel Banc d’Espanya que parteix de l’objectiu de conscienciar sobre l’educació financera a la població, a més d’inculcar-ne l’aprenentatge als centres educatius.

Comentaris
To Top