ESPORTS

El FS Sabadell Femení no acaba d’arrencar

La plantilla del FS Sabadell que ha tornat a Segona Divisió / CEDIDA

Dos partits, dues derrotes. El Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro va caure davant el Futbol Emotion de Saragossa (2-4) i no acaba d’arrencar en el seu retorn a la Segona Divisió Nacional. El conjunt visitant va demostrar una gran qualitat individual des del primer minut i va saber aprofitar també la inexperiència de les arlequinades. El gol inicial del Sabadell, obra de Clara amb una perfecta definició després d’un gran gest tècnic d’Amara, va ser un miratge. L’alegria va durar molt poc. Només un minut més tard ja havia empatat el quadre aragonès, que es convertiria en una piconadora en el tram final de la primera meitat, deixant el partit gairebé sentenciat amb un 1-4. El desgavell defensiu local va ser notable.

Va millorar l’equip de Xavier Muñoz a la segona meitat malgrat el marcador advers. Va recuperar l’ordre defensiu i fins i tot va gaudir de bones oportunitats per entrar al partit i somiar amb la remuntada. Però només Gemma va encertar, maquillant el resultat final. El FS Sabadell tindrà un nou rival de Saragossa en la tercera jornada, l’Inter-Sala, conjunt que la temporada anterior militava a la màxima categoria i tampoc ha començat gairebé: un punt de sis. Es jugarà dissabte a les 19.30 hores.

Comentaris
To Top