Publicitat
PATRIMONI DE SABADELL

Estima per al Passeig des de Rota

El Passeig d’abans enamorava tothom qui el veia. Sigui pel sortidor, les terrasses o la seva gent, l’espai central de la ciutat era un punt de trobada molt estimat. I a Sabadell és on van emigrar els pares de Pepi Patino, amb ella, procedents de Rota, a Cadis. I és que a Sabadell ella ja hi tenia una germana i van viure a Ca n’Oriac primer i després a la Concòrdia, amb pas previ, des de l’any 1971, per Barcelona.

La postal del Passeig que guarda Pepi Patino / CEDIDA

Tots els estius, la família Patino els passava a Rota, i allà és on la Pepi va conèixer el seu marit. L’any 1977, estant ella a Sabadell, ell la va venir a veure i va comprar la postal que encapçala aquest article, en què es veu la terrassa del recordat bar Musical, amb l’aleshores anomenat Hogar del Libro al fons i la botiga de fotografies Monistrol.

Patino explica que “sempre quedàvem al Passeig amb els amics, m’agradava més abans”. Ara ella torna a viure a Rota, però fa dues setmanes va estar aquí uns dies. “Sabadell ha canviat moltíssim, abans tot era molt industrial i lúgubre, ara no, hi ha més activitat i la gent surt més”, apunta.

Publicitat
Comentaris
To Top