Publicitat
ESPORTS

Sabadell B i Can Rull RT, els guanyadors de la jornada

L'alegria dels jugadors del filial arlequinat després de golejar a Ripollet / CEDIDA (CES)

De la jornada de futbol territorial, la nota més destacada ha estat la contundent victòria del Sabadell B al camp de Ripollet. El filial arlequinat s’ha mostrat molt superior, confirmant la bona línia de la setmana anterior (6-1 al Cerdanyola B). Aquesta vegada ha guanyat per 1-4 i se situa en segona posició del grup IV amb 6 punts, amenaçant al líder Pirinaica (7 punts). Marc Vargas ha obert la llauna i després de l’empat local, un doblet de Vladyslav Kopotun i l’encert de Carlos Fernández han decantat la balança definitivament.

També el Tibidabo TR està oferint un gran inici de temporada. De fet, es manté invicte després del seu empat al camp del Joanenc (1-1). Fins i tot hauria pogut ser millor quan Abel Vicente ha avançat al conjunt de Torre Romeu, però només 4 minuts després ha arribat la igualada local. Cinc punts després de tres jornades, un bon balanç. Per la seva part, el Can Rull RT ha celebrat la primera victòria de la temporada després del seu retorn a Segona Catalana gràcies al solitari gol d’Alejandro Mallen en els primers minuts davant el Gironella. Ha sabut patir el conjunt de Numosky per mantenir l’avantatge i aquests tres punts molt treballats li haurien de donar confiança.

En canvi, la UE Sabadellenca perd força quan actua de visitant. Després de guanyar a casa la setmana anterior, els jugadors de Jesús Rueda, Betis, no han tingut opció en el seu desplaçament al camp del Sant Juan Montcada. El 4-0 és incontestable. El partit s’ha complicat molt aviat amb l’1-0 en el minut 5. L’intent de reacció s’ha vist frustrat amb el 2-0 i el tercer gol a l’inici de la segona meitat ja ha sigut definitiu. Tocarà refer-se al Municipal del Sud, on l’equip sabadellenc se sent molt còmode.

A Primera Catalana, segona derrota del Sabadell Nord en la seva visita al Municipal de Manlleu (3-1). Ha estat, però, un resultat molt enganyós. El conjunt de Pablo Becerril ha hagut de lluitar contra les adversitats: un gol matiner dels locals i la polèmica expulsió d’Andrés Montero en el minut 23. De totes maneres, ha sabut reaccionar i un gol de Ken a la mitja hora donava esperances. Ha resistit bé l’equip sabadellenc a la segona meitat i fins i tot ha gaudit d’alguna opció al contraatac. Quan semblava lligat un meritori empat, ha arribat el cop, amb el 2-1 de Pol. El tercer gol ja ha estat anecdòtic. El tècnic Pablo Becerril també ha acabat expulsat.

Publicitat
Comentaris
To Top