Publicitat
Ciutat

Veïns de Can Deu exigeixen la reparació d’una desena de places i carrers del barri

Reposar mobiliari públic i jocs infantils, replantar arbres, reparar places i mantenir la neteja i l’arbrat a onze parcs i places del barri. L’entitat Todos por Can Deu ha demanat a l’Ajuntament de Sabadell la reparació i manteniment de més d’una desena d’espais del barri pel que fa a clavegueram, bancs, arbrat i la supressió de barreres arquitectòniques.

“El barri està envellint i hi ha places fetes malbé. És hora que es faci una actuació integral i es dugui a terme un manteniment més exhaustiu”, apunta Ester Lopera, des de l’entitat.

Fonts municipals sostenen que “es van resolent incidències”: “L’Ajuntament duu a terme el manteniment ordinari al barri de Can Deu”, defensen les mateixes fonts, i enumeren que s’han renovat ferms, voreres i enllumenat (ara s’estan fent ajustos) i s’han dut a terme diferents actuacions en accessibilitat. 

Un pla de millora urbana

Tot i això, fonts municipals admeten que el barri “necessita una reforma integral de diferents espais més antics” i asseguren que a hores d’ara es treballa en “la planificació de les necessitats de millora urbana i manteniments específics” per al barri de Can Deu.

/ D.S.

Publicitat
Comentaris
To Top