Publicitat
Oci i cultura

elPetit, teatre infantil exportat des de Ca n’Oriac

No és l’òpera l’única disciplina artística de la qual Sabadell pot presumir de capitalitat. I és que el teatre infantil, articulat al voltant de laSala de Ca n’Oriac, també és exportador d’espectacles a la resta del territori. 

Ara ho torna a demostrar, amb la celebració d’una nova edició d’El Més Petit de Tots. Però hi ha novetats: la primera i més evident, el canvi de nom a elPetit (seguint la identitat estètica de laSala). La segona, que torna a la presencialitat, després de les dificultats de l’edició pandèmica del 2020.

Orientat a un públic de 0 a 5 anys, el festival es portarà a terme del 13 al 28 de novembre. Si bé té Sabadell per epicentre, després es desplaçarà a Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Sant Cugat, Tordera, Viladecans, Granollers, Montcada i Reixac, Sant Quirze del Vallès i Sant Esteve Sesrovires. 

Part de les activitats previstes (més de 100) es portaran a terme al Centre Penitenciari de Dones de Barcelona-Wad Ras i al Centre Penitenciari Brians 2.

La nova edició d’elPetit estarà centrada en l’oportunitat de redescobrir, repensar, recrear i retrobar-se a través de les arts. “elPetit és un temps i un espai per obrir la porta a nous mons, presencials i virtuals, que despertin els sentits, les emocions i la imaginació dels més petits”, explica Isabel Urpí.

El festival inclourà un total de 15 propostes artístiques nacionals i internacionals, entre les quals sis estrenes, com dAzzleMAZE, de l’artista sueca Dalija Acín Thelander, que arribarà després de fer residència a laSala; o mOts premiers de la companyia francesa AK Entrepôt. També es durà a terme la 6a edició de l’Encontre Internacional d’Arts per a la (primera) infància, del 18 al 21 de novembre a l’Espai Cultura Fundació 1859.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top