Publicitat
Ciutat

El calendari solidari d’Avan ofereix un sorteig mensual gràcies a la col·laboració del comerç

La Fundació Avan ha presentat aquest dimecres a la seva seu el calendari solidari del 2022, que aquesta vegada té la particularitat que a la pàgina de cada mes inclou la història vital d’algun membre de la fundació. Dotze usuaris de l’entitat han pogut explicar la seva història per donar-la a conèixer als lectors a través d’un codi QR que es pot escanejar amb el mòbil. També com a novetat, cada mes es farà un sorteig de la mà de dotze comerços solidaris que patrocinen el calendari.

El calendari solidari d’Avan, amb el protagonista del mes de març, Aleix Valls / LLUÍS FRANCO

La gerent d’Avan, Lídia Gil, explica que es tracta d’un calendari pensat per ser utilitzat en el dia a dia, amb espai suficient per incloure-hi anotacions. Gil indica que “pretenem estar presents a moltes cases, el que vol la gent és tenir espai per escriure els metges, que sigui molt pràctic”.

El calendari ja es pot comprar a totes les seus d’Avan (a Sabadell, c/ Estrella, 110) i té un cost de 6 euros (donatiu). La fundació calcula que amb aquesta acció podrà recollir entre 10.000 i 12.000 euros, diners que es destinaran íntegrament al pressupost de l’organització ja que fer-la no té cap cost per Avan, perquè la impressió la paguen patrocinadors.

Portada del calendari solidari d’Avan 2022 / LLUÍS FRANCO

Aleix Valls, un dels dotze protagonistes del calendari / LLUÍS FRANCO

Els dotze protagonistes del calendari solidari d’Avan del 2022 / LLUÍS FRANCO

Presentació del calendari d’Avan / LLUÍS FRANCO

Presentació del calendari solidari 2022 d’Avan / LLUÍS FRANCO

Presentació del calendari solidari 2022 d’Avan / LLUÍS FRANCO

Publicitat
Comentaris
To Top