Publicitat
Ciutat

El Centre d’Esports i Pura Ceba impulsen una samarreta per commemorar els 5.000 socis

Aarón Rey i cinc socis joves han participat en l'acte de presentació a la gespa / CEDIDA (CES)

El fet d’haver arribat, i superat, la xifra dels 5.000 socis ha incentivat una nova iniciativa que el Centre d’Esports Sabadell ha presentat aquest dijous a la sala de premsa Miguel Quereda. Es tracta d’una samarreta commemorativa dels #5000Arlequinats que ha comptat amb la col·laboració especial de l’entitat sabadellenca Pura Ceba, representada a l’acte per Martí Saiz, dissenyador de l’estudi Cèl·lula Sabadell.

La vicepresidenta del Consell d’Administració del Centre d’Esports i responsable de l’àrea de màrqueting, Anna Navés, ha explicat que “aquesta samarreta pretén rememorar una fita històrica del club amb una entitat amb la qual ens sentim plenament identificats, on tots fem bandera del sabadellenquisme, i expliquem la ciutat a través dels seus trets d’identitat més significatius”.

Navés ha afegit que “Pura Ceba pretén posar el seu granet de sorra, d’una manera un punt irònica, de vegades una mica gamberra, amb un xic de rauxa i un poc de seny per reimaginar col·lectivament la imatge de la nostra ciutat. A més, està associada a la gent jove, un altre motiu d’orgull en aquests temps que estem per poder captar dins la família arlequinada el que ha de ser el futur del Centre d’Esports Sabadell, que fins ara suma el 36 per cent de tots els aficionats”.

Després de l’acte de presentació, els protagonistes han passat a la gespa, amb diferents productes que identifiquen clarament al col·lectiu Pura Ceba, i ha comptat amb la participació del jugador del primer equip Aarón Rey i cinco joves socis arlequinats que han exercit de models amb la nova samarreta dels #5000Arlequinats que estarà disponible a partir del divendres 5 de novembre a les oficines de la Nova Creu Alta a un preu de 9,95 euros. La compra serà exclusiva per a socis.

Publicitat
Comentaris
To Top