Publicitat
ESPORTS

José Manzanera s’acomiada per les xarxes sense aprofundir en la destitució

José Manzanera, a la Nova Creu Alta / Ll.F.

El director esportiu del Centre d’Esports Sabadell fins diumenge, José Manzanera, s’ha acomiadat del club i l’afició a través d’una carta publicada a les xarxes socials. El valencià ho ha fet sense aprofundir en els motius de la destitució exposats pel president, Esteve Calzada. “Finalitza una etapa que mai oblidaré i vull donar les gràcies a cadascú dels que han format part del Centre d’Esports durant aquestes quatre temporades”, diu d’entrada.

En el capítol d’agraïments, se centra en dues persones molt concretes. “M’agradaria fer una especial menció a Albert Ramos i Jordi Bransuela perquè són el cor d’aquest club i els vull agrair la seva ajuda en el meu dia a dia. Mil gràcies”.

No fa cap menció específica cap al cos tècnic ni el Consell d’Administració, però sí que es dirigeix a l’afició. Li demana que continuï “sentint orgull de ser del Sabadell passi el que passi perquè, independentment de com surtin les coses, us puc assegurar que tothom que treballa al club dona el millor de si mateix en cada moment”.

Finalment, Manzanera assegura que “seguiré animant aquest, el meu club, sigui on sigui. Arlequinat ahir, avui i sempre”, conclou.

Publicitat
Comentaris
To Top