Oci i cultura

‘Blancaneus’ fa esclatar la primavera cultural (en plena tardor)

Estampa de l'obra, dissabte a La Faràndula / VICTÒRIA ROVIRA

Prop de 2.000 persones s’han acostat al teatre La Faràndula, aquest cap de setmana, per veure l’estrena de l’obra Blancaneus i els 7 nans. La bona acollida del públic ve acompanyada del fet que és l’obra amb què l’entitat Joventut de la Faràndula ha encetat la temporada 2021-2022, després d’un caòtic any anterior per la Covid-19.

Albert Gonzàlez, director de la companyia AlGalliner i del Taller de Teatre de la mateixa Joventut de la Faràndula, n’és el director. “Em fa especial il·lusió tornar-lo a dirigir deu anys després de la seva estrena”, ha explicat els darrers dies. Així mateix, l’actor Marcel Castillejo ho assegura: “Ara sí que sento que comencem a passar pàgina d’aquesta etapa tan nefasta i trista i que arriba la primavera, com canten i ballen els personatges de Blancaneus i els 7 nans“. I és que la bona evolució de les estadístiques de prevalença de la Covid-19, juntament amb l’aixecament de gran part de les restriccions, ha fet aflorar el sector cultural (i teatral) sabadellenc. 

Estampa de l’obra, dissabte a La Faràndula / VICTÒRIA ROVIRA

Castillejo afegeix: “Quina sort poder formar-ne part, poder sortir a gaudir amb aquest gran equip, quin bon rotllo que hi ha i quina energia que es respira, també entre el públic! El que més he repetit aquest cap de setmana és que m’ho estic passant teta! I crec que no en soc l’únic!”. 

Després del cap de setmana d’estrena, ara queda la segona tongada. Hi haurà funcions tant dissabte (18 h) com diumenge (12 h i 18 h). Podeu comprar les entrades al web municipal de la regidoria de Cultura.

En aquest enllaç d’Spotify podreu trobar les cançons del musical.

Vet aquí altres estampes de l’estrena de l’obra:

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

/ VICTÒRIA ROVIRA

Comentaris
To Top