Ciutat

El doctor Cervantes rep el premi Tenacitat de Rottary Club Sabadell

/ LLUÍS FRANCO

El Rottary Club Sabadell ha reconegut la feina del doctor Manel Cervantes, cap de Malalties Infeccioses de l’Hospital Parc Taulí, i el seu equip durant la pandèmia de la Covid-19 amb l’entrega del premi Tenacitat. “És un guardó per a persones que han contribuït a la societat gràcies a la seva entrega i perseverança”, ha destacat Josep Maria González, president de Rottary Club Sabadell.

“Sabadell és una ciutat viva i participativa. I ho diu un que no hi ha viscut mai”, ha destacat el doctor Cervantes, que s’ha mostrat agraït pel guardó. “Metges, infermeres, però també personal de neteja, manteniment, farmacèutics… tots fan possible que la ciutat funcioni“, ha volgut reconèixer l’infectòleg.

Malgrat la cruesa viscuda al Taulí durant la pandèmia, ha destacat l’agraïment que pacients i familiars han mostrat al personal sanitari. En un reconeixement públic celebrat a la Sala Modernista de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, l’Orfeó de Sabadell ha amenitzat l’acte amb una interpretació musical.

“Ha estat un any difícil, però ells [els professionals del Taulí] ens ho ha posat molt fàcil”, ha afirmat la regidora de Salut, Sònia Sada.

Comitè Covid del Taulí

Des del 1983 ha treballat a Sabadell, primer als Serveis d’Urgències de Sant Fèlix i Clínica La Salut i des de 1987 al Consorci del Parc Taulí. Primer com a metge adjunt i cap de secció de Medicina Interna i després cap de Malalties Infeccioses, fent de director del servei entre 2015 i 2021.

S’ha dedicat especialment al camp de les malalties infeccioses, especialment a tuberculosi, SIDA i malalties de transmissió sexual, i ha participat en el Comitè Executiu Covid del Parc Taulí des de l’inici de la pandèmia.

Publicitat
Comentaris
To Top