ESPORTS

Fernando Estévez, ex del Badajoz, també sona per la banqueta del Sabadell

Fernando Estévez, ex entrenador del Badajoz
Fernando Estévez dirigint el CD Badajoz la passada temporada / CEDIDA

Només fa unes hores que s’ha oficialitzat la destitució d’Antonio Hidalgo i ha començat la cursa de candidats a la banqueta del Centre d’Esports. A més de Francisco Garcia Pimienta, que sembla estar a totes les travesses, i ex jugadors del Centre d’Esports com Mikel Azparren o el sabadellenc Pere Belmonte, Piti, també ha aparegut el nom de Fernando Estévez, granadí de 43 anys amb una notable experiència a Segona B.

La temporada anterior va fregar l’ascens a la lliga SmartBank amb el CD Badajoz. Després d’una lliga regular impecable, va arribar a la decisiva eliminatòria final contra l’Amorebieta i va perdre 0-1 al Nuevo Vivero. Anteriorment ha estat, entre altres, al Recreativo Granada, Loja, Guijuelo, Almería B, Marbella o Burgos. El seu estil de joc encaixaria en el perfil que busca el club arlequinat. A més, coneix jugadors de l’actual plantilla com el porter Kike Royo o César Morgado, a les seves ordres la temporada anterior.

De moment, només es pot parlar de rumorologia, però el Consell d’Administració encapçalat per Esteve Calzada no vol demorar massa l’elecció. Fins i tot podria accelerar també la contractació del nou director esportiu. De moment, Miki Lladó, l’ex tècnic del juvenil i actual responsable de l’àrea de futbol internacional, es farà càrrec de la plantilla, a l’espera que arribi el substitut d’Antonio Hidalgo.

Comentaris
To Top