Publicitat
Ciutat

Destinaran més de 120.000 euros per renovar el mobiliari urbà de Sabadell

Mobiliari urbà a la plaça de Lluís Subirana, en una imatge d'arxiu / CEDIDA

Els magatzems municipals comptaran en els pròxims mesos amb noves provisions de mobiliari urbà per tenir-lo disponible quan calgui renovar alguns elements o incorporar-ne de nous. El Govern de Sabadell ha aprovat aquest dilluns destinar poc més de 124.000 euros a comprar bancs, papereres, cadires i taules de pícnic a l’empresa Parques y Jardines Fabregas, i també es compraran més jardineres com les que ja hi ha a l’eix central.

Concretament, la comada inclou 200 papereres metàl·liques, 200 bancs de fusta de diferents tipus, 50 cadires de fusta i 8 taules de pícnic. La compra es fa en dues adjudicacions diferents, a la mateixa empresa. Aquesta primera per un import de 99.935 euros i una segona per comprar 11 jardineres que completaran les ja existents a la Rambla i el Passeig amb un cost de 24.852,44 euros en total.

Publicitat
Comentaris
To Top