Publicitat
Ciutat

La Generalitat aprova l’ús del certificat Covid a bars, restaurants, gimnasos i residències

Imatge d'una terrassa plena d'un restaurant de Sabadell / LL. F.

El Govern demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que validi l’ús del Certificat Covid per accedir a la restauració, els gimnasos i les residències de gent gran. Ara mateix només s’utilitza per a l’oci nocturn i els banquets amb ball. La voluntat del Govern és que aquesta ampliació de l’ús del passaport entri en vigor aquest divendres, és a dir, dijous a la nit.

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat que es tracta d’una mesura “per evitar noves restriccions”, i ha remarcat que no obliga a la vacunació, ja que també es pot acreditar la no infecció amb una PCR o un test d’antígens. El Procicat està reunit per acordar la lletra petita de la mesura.

Publicitat
Comentaris
To Top