Publicitat
ESPORTS

Sabadell s’uneix a la promoció del Mundial femení d’handbol

El cartell anunciador de l'activitat 'Handbol al carrer' / CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell ha presentat l’activitat ‘Handbol al carrer’ que tindrà lloc aquest dissabte a la Plaça de l’Argub del Parc Catalunya de 10 a 13 hores. Hi han participat la regidora d’esports Laura Reyes, el president del Creu Alta Sabadell, Albert Bosch, i el directiu de l’OAR Gràcia, Josep Altimis.

En les seves intervencions han explicat que es tracta d’una iniciativa conjunta dels tres clubs d’handbol de la ciutat, Creu Alta Sabadell, BM Pau Casals i OAR Gràcia, arran la proposta de la Federació Catalana de promocionar el Mundial femení que començarà l’1 de desembre i que tindrà la ciutat de Granollers com a seu principal.

La regidora d’Esports, Laura Reyes, juntament amb els representants del Creu Alta i OAR Gràcia / CEDIDA

Sabadell se suma així a la cinquantena de localitats catalanes on s’hi han organitzat actes que també tenen la finalitat de captar nous practicants. A l’efecte, a la Plaça de l’Argub hi haurà una sèrie de circuits esportius perquè els nens i les nenes de la ciutat i el Vallès puguin participar i gaudir de la jornada. L’Ajuntament de Sabadell i el Consell Esportiu també s’hi han implicat traslladant-hi tres dels partits de la competició escolar.

Publicitat
Comentaris
To Top