Ciutat

Quan córrer ja és una victòria: una setantena de joves i infants a la cursa de ‘Som capaços’

La iniciativa també es duu a terme a altres poblacions, com Barcelona / acn

Sabadell va viure una de les curses més especials que s’han celebrat a la ciutat: el passat diumenge al matí, una setantena d’infants van participar en la primera cursa per a infants i joves amb mobilitat reduïda.

L’objectiu no era cap altre que fomentar la inclusió i reivindicar la supressió de barreres, i no només arquitectòniques, així com donar visibilitat als problemes que pateixen aquests infants, i que la gent adopti una actitud empàtica i conscient vers les dificultats amb què es troben a la vida quotidiana. La iniciativa s’inclou en el programa Som Capaços, amb el qual Sabadell commemora el Dia de les Persones amb Discapacitat. El recorregut de la cursa va ser de 60 metres, dels quals hi havia diverses distàncies a recórrer.

El projecte està ideat des de l’Associació Esportiva Cinc Quilòmetres de Sabadell, amb el suport de l’Ajuntament, que compta amb Toni Valverde, un dels organitzadors d’aquesta i d’altres curses solidàries. La iniciativa solidària Sabadell corre pels nens i les nenes organitza des de fa cinc anys (amb el parèntesi, l’any passat, obligat per la pandèmia), aquesta cursa no competitiva, amb la que es vol ajudar a sensibilitzar tothom amb relació a malalties que pateixen els infants.

Comentaris
To Top