Publicitat
Ciutat

Els professors interins reclamen plaça fixa en una protesta davant d’Ensenyament

Una cinquantena de sindicalistes sabadellencs, la majoria d’ells docents, s’han adherit a la manifestació per la vaga dels funcionaris contra la temporalitat dels interins convocada per la Taula Sindical de Catalunya.

Des de Sabadell, la Confederació General del Treball (CGT), amb suport de la COS, ha organitzat una marxa a les 8 h a la plaça de Sant Roc per reclamar l’abolició de l’actual llei reguladora o com el que es coneix de forma col·loquial, l’icetazo. Sota els càntics “les que hi som, ens quedem”, “cap interina al carrer” i “la fixesa és el camí” s’han dirigit, tallant la Gran Via, fins als Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental.

Els sindicalistes han assenyalat l’edifici i han enganxat cartells a la seva façana. L’oficina els ha tancat les portes i els manifestants han tirat petards per reclamar que se’ls obrís. Finalment, s’ha llegit un manifest en què s’ha denunciat que el govern “està infringint les directives europees i estan abusant de la temporalitat en els sectors públics”.

Els sindicalistes s’uniran a la vaga convocada a Barcelona aquest dimarts al migdia.

/ CLÀUDIA MAS

/ CLÀUDIA MAS

Publicitat
Comentaris
To Top