Vallès

El PSC vallesà reivindica els pressupostos de l’Estat “per a la recuperació econòmica”

Els secreatirs de la secció vallesana, Paco Aranda i Eva Candela / D.S.

La secció del PSC al Vallès Occidental reivindica les inversions en matèria social i en infraestructures a la comarca dels Pressupostos Generals de l’Estat.  El soterrament de les vies de  la línia R4 a Montcada i Reixac, millorar la connectivitat entre municipis i “protegir els més desafavorits”són tres de les línies mestres que els socialistes consideren com a prioritàries per al Govern de l’Estat al territori.

El diputat al Parlament i secretari d’organització del PSC al Vallès Occidental Sud, Paco Aranda, va concretar que els pressupostos estatals destinaran 9,5 milions d’euros a executar l’enllaç entre Viladecavalls i Terrassa, a la B-40, i més de sis milions a unir l’A2 i l’AP-7 a l’alçada de Castellbisbal.

Aranda també va recalcar que els comptes destinen uns 10 milions d’euros anuals al Parc de Sincrotó  i, aproximadament, un milió d’euros a l’aeroport de Sabadell per la construcció d’un talús.

A banda de les inversions per a “desencallar infraestructures”, la primera secretària socialista del Vallès Occidental, Eva Candela,  va insistir en què els pressupostos “arriben a les persones més desafavorides de la societat”.

Per altra banda, la formació va calcular com repercutiran algunes de les inversions en els ciutadans del Vallès Occidental: 7.300 joves es beneficiarien dels 4,4 milions d’euros del Bo Jove Cultural; 7.000 persones de l’Ingrés Mínim Vital; 13.000 persones del Bo Social Tèrmic; i gairebé 200.000 persones de les pensions contributives.

Comentaris
To Top