Ciutat

Protecció Civil activa l’alerta per fort vent fins dilluns

Protecció Civil de la Generalitat ha activat la fase d’Alerta el Pla Especial d’Emergències per risc de vent a Catalunya VENTCAT davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) d’un nou episodi amb fortes ratxes de vent ja des d’avui, però que s’han d’intensificar de cara a la propera matinada i tot diumenge.

La incidència a Sabadell serà menor que a les comarques del sud de Barcelona, i en especial, del Camp de Tarragona. Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya les ràfegues de vent és mantindran especialment intenses en la jornada de demà, amb registres que poden arribar fins als 30 kilòmetres per hora. Protecció Civil alerta d’extrema les precaucions en la conducció i en les activitats a l’aire lliure.

Publicitat
Comentaris
To Top