ESPORTS

El ‘Pia Street’ aconsegueix recaptar més de 220 euros per a La Marató

Moment de la lectura del manifest al pavelló de Can Colapi / cedida

Futbol sala solidari. El Futsal Pia va celebrar el dissabte passat una nova edició del Pia Street, activitat de futbol sala en parelles que premia de la mateixa manera les habilitats tècniques dels participants, com les caracteritzacions i disfresses dels participants.

Una jornada solidària en què l’objectiu és la sensibilització i la recaptació de recursos econòmics per a La Marató, que enguany aniran destinats per a la recerca en l’àmbit de la salut mental.

Enguany, la participació va ser un èxit absolut, amb més de 25 parelles que van gaudir d’una matinal d’esport, salut i solidaritat. Tots els participants van fer una aportació voluntària que va servir per recaptar més de dos-cents vint euros. Diners que el CE Escola Pia donarà a l’AFA (Associació de Famílies) de l’escola per completar de manera conjunta el donatiu a La Marató de TV3 de la totalitat de recursos obtinguts en les diferents activitats organitzades.

D’altra banda, durant el transcurs de la jornada es va llegir el Manifest del món de l’Esport per a l’eliminació de la violència envers les dones, denunciant tots els tipus, formes i àmbits de violències masclistes existents i volent reiterar el suport i empatia amb les supervivents i el seu entorn.

Una bona manera per continuar potenciant la transmissió de valors a través de l’esport amb la finalitat de superar prejudicis i estereotips socials que limiten la pràctica esportiva de les dones i dels homes a l’hora de desenvolupar tot el seu potencial individual.

Comentaris
To Top