ESPORTS

La Llanera Trail amplia l’oferta i recupera el format tradicional

Un ‘trailrunner’ arribant a la línia de meta de La Llanera Trail / llUÍS FRANCO

Si la variant òmicron i una hipotètica setena onada no ho impedeixen a última hora, dos anys després, Sabadell tornarà a tenir La Llanera Trail, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell, en el seu format tradicional, amb sortida i arribada des de la plaça del Doctor Robert, el pròxim diumenge 23 de gener.

Tothom qui ho vulgui ja es pot inscriure –fins al 23 de desembre, un mes abans, a preu reduït– a una de les tres distàncies, perquè enguany l’entitat excursionista ha decidit ampliar l’oferta amb una nova distància de tretze quilòmetres per als trailrunners que s’inicien en aquest món, que s’afegeixen a les ja tradicionals de la mitja marató (21 km) i la marató (43 km).

El recorregut és el gran secret de l’organització en aquesta setena edició de La Llanera Trail. El rodal de Sabadell tornarà a ser l’epicentre d’una cursa per muntanya que recorrerà els diversos corriols que s’amaguen al pulmó verd del Vallès.

Copa Vallesana

La Covid-19 també va tallar en sec la Copa Vallesana de Trail, una iniciativa que a finals de l’any 2019 veia la llum i que estava formada per quatre entitats excursionistes del Vallès Occidental, entre elles, la Unió Excursionista de Sabadell.

Enguany, torna la Copa per celebrar una segona edició en què La Llanera Trail, en la distància de 43 quilòmetres, tornarà a ser una de les quatre curses puntuables en aquesta competició de trail running.

Publicitat
Comentaris
To Top