ESPORTS

Cop d’efecte del Club Natació en el derbi de tennis taula

El trident del Club Natació Sabadell
El trident del Club Natació Sabadell / CEDIDA

El derbi de Divisió d’Honor de tennis taula ha tingut color sabadellenc. El Club Natació Sabadell, amb el trident format per Daniel González, Iván Ruiz i Arfan Seina, s’ha imposat a Els Amics de Terrassa per 2-4 a la pista terrassenca i suma una victòria importantíssima en les seves aspiracions de permanència a la categoria després d’un inici de temporada força complicat.

El conjunt egarenc no n’ha tingut prou amb la gran actuació del seu jugador referent, el veterà Ramon Mampel. L’exjugador del Club Falcons sabadellenc ha sumat els dos punts davant Arfan Seina i Dani González, però el Club Natació ha sabut aprofitar les seves opcions. Daniel González ha esgarrapat el primer punt i Iván Ruiz ha donat el segon avantatge (1-2).

Després del nou empat egarenc, Iván Ruiz i Arfan Seina han demostrat un gran nivell per decantar la balança de manera contundent i assegurar la victòria al derbi. Un cop d’efecte que hauria de donar confiança al conjunt nedador pensant en els pròxims compromisos i acostar-se a l’objectiu de la permanència.

Publicitat
Comentaris
To Top