Publicitat
SANT QUIRZE

La plantilla de SRCL Consenur a Sant Quirze farà vaga “per exigir la fi de discriminacions salarials”

Els treballadors aturaran la feina cada dilluns a partir del 13 de desembre / CEDIDA

Els treballadors de SRCL Consenur a Sant Quirze del Vallès han convocat una vaga indefinida cada dilluns a partir del 13 de desembre. La plantilla d’aquesta companyia de recollida i transport de residus vol exigir així a la direcció una solució per evitar la discriminació salarial que actualment hi ha entre companys que ocupen un mateix lloc de treball.

Alhora, Comissions Obreres reivindica una millora dels mitjans laborals i de les instal·lacions. En un comunicat, el sindicat acusa la direcció de voler atemorir els treballadors amb una amenaça d’acomiadaments coincidint amb la convocatòria de la vaga. El Departament de Treball ha decretat uns serveis mínims del 25%, els quals CCOO considera “abusius”.

Publicitat
Comentaris
To Top