Ciutat

“Sortien flames per les finestres”: segon incendi a la mateixa nau ocupada del Centre

Segon incendi en menys d’una setmana a la mateixa nau ocupada del Centre de Sabadell, al carrer de Portugal, 115. Segons veïns del carrer, es tractaria d’un espai ocupat, situat a davant de la plaça de Maria Vinyes. Bombers de la Generalitat van rebre l’avís del foc a les 20.45 h de diumenge.

Incendi a la nau abandonada del carrer de Portugal / TWITTER/ Esther Lucas

Incendi a la nau abandonada del carrer de Portugal / TWITTER/ Esther Lucas

“Sortien flames per les finestres de la nau”, expliquen fonts de Bombers de la Generalitat. Hi van acudir set dotacions del cos per extingir el foc, que es va donar per apagat a les 21.06 h. Van haver de forçar la porta del garatge i després van comprovar que no hi hagués ningú. També van mirar a la nau del costat, on tampoc no hi havia persones, i van ventilar l’espai.

Nau on s’ha produït l’incendi

A l’incendi també s’hi van dirigir diverses dotacions de Policia Municipal i del Servei d’Emergències Mèdiques.

Dilluns passat a la tarda, 13 de desembre, els Bombers van apagar un incendi a la mateixa nau abandonada. Tampoc no hi havia ningú dins del local en el moment del foc i no es van lamentar ferits. L’origen del foc es va produir en un sofà. Les flames van quedar sufocades en menys de mitja hora.

Un incendi crema una nau abandonada al Centre

Comentaris
To Top