Publicitat
ESPORTS

Acord Centre d’Esports-Hummel per a dos anys més

Les sis opcions per escollir equipacions

La gran novetat és que els socis arlequinats podran escollir el primer i segon equipament entre sis opcions

Les diferents opcions per escollir primera i segona equipació / Ll. Franco

Continuïtat. El Centre d’Esports i Hummel amplien l’acord de patrocini per dues temporades més. D’aquesta forma, la marca danesa de roba esportiva prolonga la seva vinculació amb el club després de cinc temporades a la Nova Creu Alta.

La marca Hummel vestirà els equips del CE Sabadell amb la seva gamma de roba tècnica esportiva i ‘Lifestyle’. Amb aquest acord, el club s’assegura una màxima qualitat en la roba tècnica del primer equip i del futbol base amb uns dissenys innovadors i tres equipaments disponibles per al primer equip fins a la finalització del contracte. El Centre d’Esports i Hummel han treballat conjuntament amb els dissenys dels equipaments de les darreres temporades que han demostrat tenir una gran acceptació pel seu disseny i identitat.

La gran novetat vinculada a aquest acord és la participació dels socis del CE Sabadell en la tria dels equipaments oficials per a la pròxima temporada. Per primer cop a la història del club, els socis decidiran el disseny dels nous equipaments. Els arlequinats i arlequinades podran votar de forma online (a través d’un qüestionari penjat al web oficial) entre tres dissenys del primer equipament i tres més de la segona. Les propostes han estat presentades pel club a través de les xarxes i el termini s’acaba el 5 de gener.

Publicitat
Comentaris
To Top