Publicitat
Ciutat

A desembolicar els regals de Reis!

Les llars de Sabadell es desperten en el dia de Reis

El Guillem i el Nil, obrint regals aquest matí / DS

Després d’una (molt freda) nit en la que molts infants hauran passat les hores nerviosos, ha arribat el despertar a Sabadell. I les llars s’han omplert (i s’estan omplint encara) de regals i paper d’embolicar estripat per tot arreu del menjador. I és que només llevar-se, molts infants s’han dirigit al menjador a correcuita per desembolcallar paquets.

Amb l’emoció encara viva de la Cavalcada de Reis d’ahir, pels carrers de Sabadell, la canalla ha obert els paquets amb entusiasme. Com ara el Guillem i el Nil, amb la gran capsa del Super Things. De 5 i 9 anys respectivament, també han rebut algunes xocolatines i caramels, a les sabates que ahir van col·locar sota l’avet de Nadal.

Un altre menjador ple de coloraines aquest matí ha estat el de la Carla, a qui els Reis d’Orient li han portat el llibre del Diari de Greg i la Nintendo Switch.

Malgrat canvien any rere any les tendències i els catàlegs s’omplen de novetats, hi ha regals que continuen seduint les noves generacions. I són els mateixos que, molts anys enrere, ja eren buscats cada Nadal.  I és que a la Carla els Reis també li han portat un Playmobil (concretament, una atracció de fira).

Una altra llar on el paper de regal s’ha estripat amb ganes és a la de l’àvia de l’Aran i l’Elna, de 4 i 2 anys. Els Reis d’Orient els havien deixat allà alguns dels regals que han rebut enguany.

Una altra casa on els Reis Mags han deixat una bon matí de regals és a casa del Bernat (de 4 anys), i l’Agnès (de 17 mesos) que com es veu a la imatge, es deuen haver portat molt bé durant el passat any.

I una tendra imatge des de Castellar del Vallès, on Bhuwan Karki s’ha despertat amb Aana, la seva petita criatura -de mes i mig- amb Neus Costa.

 

Galeria: La Cavalcada dels Reis Mags torna als carrers de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top