Publicitat
Diners

Cancel·len 280.000 euros de deute d’un sabadellenc

Deute
El sabadellenc Juan Manuel Nieto no haurà de pagar el seu deute amb l’Agència Tributària / CEDIDA

El despatx d’advocats Repara tu deuda, que es dedica a la tramitació d’expedients de la llei de segona oportunitat, ha aconseguit una cancel·lació de deute a Sabadell. L’empresa, que té les seves oficines centrals a la Torre Millenium de Sabadell, a l’Eix Macià, ha defensat els interessos del sabadellenc Juan Manuel Nieto Garcia, que havia acumulat un deute de 282.422 euros, al qual no podia fer front. El Jutjat Mercantil núm. 3 de Barcelona n’ha dictat la seva exoneració.

Des del despatx d’advocats expliquen que Juan Manuel Nieto era un autònom del sector de la construcció que va veure com un dels seus projectes no funcionava i es va endeutar. Gràcies a la llei de segona oportunitat, ha pogut arribar a un acord amb l’Agència Tributària i amb la Seguretat Social. Repara tu deuda està ajudant actualment més de 15.000 persones a liquidar els seus deutes. La companyia compta amb 30 oficines, de les quals 10 estan situades a Catalunya, i un equip de 90 persones.

Bertín Osborne: “Els polítics estan fent tot el que poden”

Publicitat
Comentaris
To Top