Diners

La companyia Repara tu deuda es trasllada a la Torre Millenium

Les noves instal·lacions de la companyia / CEDIDA

La companyia Repara tu deuda, que es dedica a la tramitació d’expedients de la llei de segona oportunitat, ha traslladat les seves oficines centrals a la Torre Millenium de Sabadell, a l’Eix Macià. L’empresa ha explicat que aquest canvi de seu ha estat motivat pel “constant creixement” de la firma.

En aquest sentit, ha indicat que actualment està ajudant més de 5.000 persones a liquidar els seus deutes. Repara tu deuda compta amb 30 oficines, de les quals 10 estan situades a Catalunya. Per aquest motiu, la companyia ha decidit reforçar el seu equip, que ara està integrant per 90 persones i traslladar-se a un lloc més apropiat “amb les seves necessitats i les dels seus clients”.

Comentaris
To Top