ESPORTS

Èxit de Sergi Giralt al Dakar clàssic: podi a la categoria H1 i sisè de la general

Giralt, durant el Dakar clàssic / @INGINECREATORS

El copilot Sergi Giralt ha acabat amb nota la seva estrena al Dakar clàssic d’Aràbia Saudita. Aquest divendres, en el darrer dia del raid més exigent del món, el tàndem format per Xavier Piña i el sabadellenc Giralt han aconseguit la tercera posició d’etapa, resultat que permet a l’experimentat copilot pujar al podi de la categoria H1, d’un total de 54 participants. Així mateix, aquesta actuació també es veu reflectida a la classificació general, on el sabadellenc acabarà la seva primera participació en la sisena posició, d’un total de 129 participants que han assolit arribar a travessar la línia de meta a Jeddah.

Els primers vint classificats del Dakar clàssic 2022

El Dakar clàssic 2022 acaba per a Giralt amb quatre victòries d’etapa, podi a la categoria H1 i sisè de la general. Uns registres impensables a finals de desembre quan la parella Piña-Giralt s’estrenava amb el Toyota Land Cruiser HDJ80 al Dakar. Prova de l’excel·lent actuació son les 12 victòries d’scratx –l’equip que més trams ha guanyat –, i el lideratge de la classificació general durant dos dies.

Comentaris
To Top