Ciutat

FOTOS: La màgia del Ripoll

El nostre rodal té racons meravellosos presidits pel riu Ripoll, un testimoni excepcional de la història de la nostra ciutat: del seu passat industrial al Sabadell que coneixem.

Un riu amb història. Als anys noranta, es va començar a desenvolupar la consciència ambiental que va significar per al Ripoll el final del procés de degradació que havia experimentat amb el creixement urbanístic dels cinquanta. Una imatge representativa és que les terrasses fluvials baixes han estat ocupades històricament –i encara ara– per les activitats agrícoles i els horts. Alguna d’aquestes zones va proveir d’aliment durant molts anys la ciutat abans del creixement de mitjans de segle XX.

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

Riu Ripoll

/ VÍCTOR CASTILLO

Riu Ripoll

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

Riu Ripoll

/ VÍCTOR CASTILLO

Comentaris
To Top