Publicitat
Ciutat

Afectacions en els horaris dels trens d’FGC de Sabadell aquest cap de setmana

L'estació d'FGC de Can Feu-Gràcia a Sabadell / V.ROVIRA
L'estació d'FGC de Can Feu-Gràcia a Sabadell / V.ROVIRA

Els horaris dels trens la línia S2 Sabadell de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) patiran afectacions des de la nit de dissabte 22 de gener, a partir de les 22 h, i fins a la finalització del servei del proper diumenge 23. La companyia ferroviària està duent a terme treballs de millora de la senyalització a l’estació de Sant Cugat.

Durant aquestes hores, els usuaris que vulguin fer el trajecte entre les estacions de Valldoreix i Hospital General, i entre les estacions de Valldoreix i Volpelleres, disposaran d’un servei d’autobús substitutori que substituirà el servei de trens.

Aquesta actuació comportarà la modificació dels horaris dels trens de les línies S1 Terrassa i S2 Sabadell, des de la nit de dissabte, a partir de les 22 h, i fins a la finalització del servei de diumenge. Les persones usuàries els poden consultar al cercador del web i l’app d’FGC, a les vitrines de les estacions o trucant al telèfon d’atenció al client 012.

Publicitat
Comentaris
To Top