Ciutat

Mor Bonaventura Garriga, fundador de l’empresa Mikalor i exvicepresident de Banc Sabadell

Bonaventura Garriga Brutau / CEDIDA

El fundador de l’empresa sabadellenca Mikalor, S.A, Bonaventura Garriga Brutau, ha mort aquest dimarts a l’edat de noranta anys. Nascut a Sabadell l’any 1931, Garriga Brutau va ser un enginyer industrial que durant més de quaranta anys va exercir de conseller delegat i director general de Mikalor, S.A., una de les principals empreses metal·lúrgiques de Sabadell.

L’any 1964 va ser nomenat, també, conseller delegat de la Companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA), càrrec que va mantenir fins al 1983. Entre els anys 1970 i 1974 fou vicepresident del Centre Metal·lúrgic de Sabadell i entre els anys 1972 i 1973 conseller de la Caixa d’Estalvis de Sabadell.

Consell d’Administració de Banc Sabadell als anys 90. D’esquerra a dreta els sabadellencs Josep Oliu, Antoni Ferrer, Bonaventura Garriga, Joan Corominas, Joan Oliu, Tomàs Casañas, Miquel Bósser i Esteve Ma. Faus. / CEDIDA

El 1973 es va incorporar al Consell d’Administració del Banc Sabadell i el 1987 es va convertir en el seu vicepresident primer. El 1988 va assumir també la presidència de Sabadell Banca Privada, banc filial especialitzat en la gestió de patrimonis.

Comentaris
To Top