Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia femení perd les seves dues màximes golejadores

Paula Martin i Gabriela Romero

Paula Martín i Gabriela Romero fitxen per clubs de Divisió d’Honor i l’entrenadora Carol Carmona diu que s’hauran de reinventar

Paula Martin i Gabriela Romero deixen la plantilla gracienca / CEDIDA

Paula Martín i Gabriela Romero han deixat la plantilla de l’OAR Gràcia. Una decisió cuinada aquesta setmana després de rebre importants propostes per jugar a la Divisió d’Honor femenina el que falta de temporada. Paula ho farà al B. Salud Tenerife i la brasilera Gabi fitxa pel Morvedre alacantí. Dues baixes molt rellevants perquè eren les màximes golejadores del conjunt gracienc.

L’entrenadora, Carol Carmona, ho lamenta, però també entén que “significava una gran oportunitat que no podien desaprofitar. Es tracta de jugar a la màxima categoria i això és una gran experiència”. Admet que “tot ha passat molt de pressa. De fet, aquesta setmana les jugadores ens van comunicar que existia aquesta possibilitat i van decidir acceptar-la”.

En l’àmbit esportiu, reconeix que “significa un cop dur perquè estàvem fent una gran temporada i l’objectiu és acabar el més amunt possible. Som quartes, però teníem opcions de millorar fins i tot aquesta posició. Ara serà una mica més difícil, ens tocarà reinventar-nos”.

La faceta golejadora és la que queda més minvada. “Entre les dues havien marcat gairebé el 50% dels gols de l’equip, un percentatge molt difícil d’igualar. De totes maneres, ho hem d’assumir i altres jugadores hauran de canviar el seu rol per intentar fer els gols que marcaven la Paula i la Gabi“. La primera prova de foc serà aquest dissabte a la pista del Joventut Mataró (18.15 h). En canvi, l’equip masculí de l’OAR no jugarà aquest cap de setmana, davant el Bordils, per casos positius a la plantilla gracienca.

Publicitat
Comentaris
To Top